Ekoplam

BOSCH/BUDERUS akcija proljeće od 05.03. do 15.06.2018.

Poštovani kupci,
Bosch Toplinska tehnika, s markama Bosch i Buderus, konstantno razvija sustave za moderno korištenje energije, tako nastaju vrhunska rješenja koja ispunjavaju zahtjeve očuvanja okoliša i energije, a pritom i Vašeg komfora. Osim vrhunskih proizvoda, za Vas smo pripremili ponudu paketa s iznimno povoljnim cijenama. Iskoristite posebne prodajne pogodnosti Bosch i Buderus sustava za grijanje i pripremu potrošne tople vode. 

Prodajne pogodnosti posebno sniženih cijena odnose se na:
- dizalice topline
- kondenzacijske uređaje
- toplinske solarne sustave
- solarnu podršku grijanju
- uljne kotlove
- kotlove na kruta goriva
- električni program grijalica
- električne kotlove
- inverter klima uređaje

Akcija ''proljeće'' (PDF letak)

1. Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada Visa Inspire karticom PBZ tekućeg računa u kunama

 


Obročna otplata do 24 rate bez kamata i naknada Visa inspire karticom PBZ tekućeg računa

 

Više informacija na prodajnim mjestima
 

2. Obročna otplata American Express karticama do 24 rate bez kamata i naknada

 

3. Besplatno puštanje u pogon
Besplatno puštanje u pogon za krajnjeg kupca uređaja Bosch toplinske tehnike predstavlja sasvim jedinstvenu ponudu. Ovim je prodajnim iskorakom kupcu osigurana ne samo transparentna dodatna vrijednost uređaja, nego i jamstvo da će uređaj pustiti u pogon ovlašteni servisni partner Bosch toplinske tehnike. A to znači da je kupcu uz uređaj isporučena dodatna sigurnost korištenja, te mogućnost optimalnog iskorištenja tehničkih mogućnosti i vijeka trajanja uređaja.

4. Mogućnost produženog jamstva do 5 godina
Kupci paketa ostvaruju pravo na godišnje produženje jamstvenog roka nakon redovnog dvogodišnjeg jamstva, do maksimalnog ukupnog trajanja 5 godina od datuma ovlaštenog puštanja u pogon, uz uvjet da je puštanje u pogon i godišnje servise obavio My Service ovlašteni servis Bosch toplinske tehnike.

5. Kontakt centar My Service
Kontakt centar je centralna komunikacijska točka koja Vas brzo, jednostavno i učinkovito povezuje s ovlaštenom servisnom mrežom My Service. Ljubazni i informativni djelatnici Kontakt centra na raspolaganju su Vam kako bi umjesto Vas pronašli i angažirali odgovarajući ovlašteni servis. Možete im se obratiti s potrebom za puštanjem u pogon, produženim jamstvom, prvim godišnjim servisom, popravkom ili održavanjem uređaja, u jamstvenom roku ili izvan njega.
Kontakt centar My Service možete nazvati na broj 072 23 23 23, po cijeni lokalnog poziva